Opastapaaminen

Tervehdys Hausjärvi-Seurasta

Taas on aika valmistautua tulevaan museokesään. Perinteinen opastapaaminen järjestetään kotiseutumuseolla ja Koskelassa ti 23.5. klo 17 alkaen. Kaipaamme aiemmin mukana olleiden lisäksi uusia vapaaehtoisia oppaiksi. Opastaminen ei vaadi mitään erityistä asiantuntemusta, toimimme harrastuspohjalta. Tärkeintä on jutella museovieraiden kanssa ja perustietoa löytyy opasvihkosesta ja museon materiaalista. Ensikertaa mukaan tulevat pääsevät aina aluksi kokeneempien kavereina harjoittelemaan.

Kesän aukioloajat ovat talkoolaisten kannalta entisellään, kesäsunnuntaisin 4.6. – 27.8. klo 11 – 15. Joka sunnuntai tarvitaan kaksi henkilöä museolle ja kaksi Koskelaan. Koskelassa toimii taas pienimuotoinen kahvila. Pullat hankitaan valmiiksi, joten leipomaan ei tarvitse varautua. Ensi kesänä juhannuksesta heinäkuun loppupuolelle oppaina toimivat kaksi Hausjärven lukion opiskelijaa ja he pitävät tiloja avoinna ti – pe klo 13 – 17.

Kesän opastusaikojen varaus ja ilmoittautuminen opastapaamiseen Tuulalle, puh. 0400 685048 tai s-posti tuula.oh.pietila@gamil.com.

Takaisin ajankohtaista 2023 -sivulle